Your sustainable story

Naša zgodba

Ljubezen do narave. Spoštovanje tradicije. Strast do dela. To je 123zero naravna kozmetika. To smo ljudje, ki jo ustvarjamo.

Živimo na enem najlepših kotičkov planeta. Obdani smo z zasneženimi vrhovi Alp, toplim Sredozemljem in prostrano Panonsko nižino. Zrasli smo iz lepot, ki pa niso samoumevne. Tu smo, v tem trenutku, a nismo večni. Da bo radost, ki jo doživljamo, lahko prehajala v naslednje generacije, čutimo dolžnost, da prispevamo delež k ohranjanju lepot, ki jih dihamo. Z znanjem in tradicijo, ki jo imamo, znamo ustvariti nekaj, kar je blagodejno za človeka in hkrati ne škoduje naravi. Neločljivo sta povezana, naša srca bijejo zanju. To je naša zgodba.

NATURA, ARTIS MAGISTRA

Ljubezen do narave

Neločljivo smo povezani z njo. Do narave in okolja, ki nas obdajata, čutimo spoštovanje in ponižnost. Vodita nas v pravo smer, o tem smo neomajno prepričani. Iz njiju črpamo navdih, vračata nam srečo in življenje.

IZ RODA V ROD

Spoštovanje tradicije

Naše znanje je našlo navdih v bogati družinski tradiciji s področja izdelave kozmetike. Nadgradili smo jo s svežim pogledom na svet in najsodobnejšnimi pristopi pri oblikovanju naravnih in prijaznih izdelkov za lase in telo. Na zlitje izkušenj in znanosti smo zelo ponosni.

DULCIS EX LABORE FRUCTUS

Strast do dela

Obožujemo izzive. Iz ideje je v letu 2018 zrasla želja. Žarela je v nas, ko smo jo leto kasneje v Bruslju predstavili svetu. Konec istega leta smo že sodelovali v programu za omejevanje plastičnih odpadkov Univerze v Delftu. Leta 2020 smo prejeli podporo slovenske veje programa EIT Climate KIC in pričeli partnerstvo s Kemijskim inštitutom za nadaljnji razvoj materialov in embalaže. Danes izdelke ponosno predstavljamo vsem, ki cenijo vrhunsko skrb za svoje telo in varovanje narave.

123zero

Manifest

01

Predanost naravi

Do nje čutimo odgovornost

Verjamemo v čist svet, kot je bil nekoč. Zato izdelujemo izdelke iz zgolj naravnih sestavin, ki nimajo nikakršnega okoljskega odtisa, za seboj pustijo le prijetne in srečne občutke.

Naši izdelki so naš življenjski projekt, ki ga živimo vsak dan.

O njih smo strastno in neomajno prepričani, tako, kakor dihamo zrak in imamo radi naš planet.

02

Zaupanje v znanje

Vodita nas vdanost do okolja, ljubezen do čistega, sijočega človeškega telesa in duha.

Zanju skrbimo z dostojanstvom.


Gradimo na popolnosti.


Vse, kar ustvarjamo, je plod odličnega znanja, podprtega z več desetletnimi izkušnjami, in pogleda na svet, kakršen bi po našem mnenju moral biti: urejen in nepokvarjen.

03

Skrb za lepši jutri

Želimo poskrbeti za prihodnost Zemlje.

Zaupamo v poštenost, živimo preprosto in kakovostno.

Smo popolnoma trajnostni in prijazni človeku in naravi.

Ne škodujemo ji.

04

Trajnost

Pomagamo hotelom, da so bolj trajnostni.

Vse pogosteje potujemo, skoraj v vse kotičke sveta. Obseg turizma se povečuje. Pri tem ne pozabimo na naravo, ki je bistvo vsega. Vneto in iskreno želimo pomagati. Imamo elan in znanje.

Nitty-gritty, ki to ni

O izdelkih

Naravno

Izdelki 123zero vsebujejo le 100 % naravne sestavine. Osvežijo in negujejo kožo, roke in lase. Čarobne mešanice iz skrbno izbranih in premium sestavin vsebujejo različne poživljajoče naravne esence agrumov in dišečih grmovnic. Zaradi blagodejnih učinkov so primerni za vse tipe kože in las.


Ne vsebujejo mikroplastike, sestavin živalskega izvora, so brez parabenov, umetnih barvil in drugih sintetičnih dodatkov.

Enostavno, napredno

Vsebino ovitkov z izdelki za lase, telo in roke enostavno stresemo na dlan, dodamo vodo in zmešamo s prsti, da nastane svilnato nežna pasta. Nanesemo na lase, telo ali roke. Z nežnimi gibi vtiramo na želeno mesto. Speremo pod tekočo vodo in uživamo v čistoči in svežini.


Zaradi učinkovite formule so primerni za nego celega telesa, izjemni pa so tudi za sprostitev po napornem dnevu, saj vsebujejo naravna eterična olja.

Okolju
prijazno

Vsi naši kozmetični izdelki za lase in telo so brez plastične embalaže, mikroplastike in vode. Količina je premišljeno pripravljena, da za seboj ne pušča nepotrebnih odpadkov, ki bi obremenjevali okolje.


Priročni ovitek je iz t.i. virgin papirja, ki je opremljen s kompostabilnim tiskom. Ko odpremo ovitek, se zmoči in skrči, nato ga odvržemo v zabojnik za papir. Kar ostane, je surovina in ne odpadek. Vsebina je dobra za človeka, embalaža je prijazna naravi.

V apartmaju, doma in na potovanju

Za vas, aktivni državljani sveta

Izdelki 123zero so dostopni vsem, tudi manjšim namestitvenim kapacitetam, za domačo uporabo in na potovanju po svetu.

Oddajate apartma ali počitniško sobo s kopalnico? Pokažite gostom, da vam je mar za naravo, hkrati pa jih razvajajte z edinstveno in prefinjeno naravno kozmetiko. Naročilo velikih količin ni potrebno. Priročni papirnati ovitki vsebujejo čarobno mešanico, ki ne vsebuje vode oziroma tekočin. Brez skrbi jih vzamemo celo na letalo in z njimi prepotujemo svet. Med raziskovanjem kotičkov našega čudovitega planeta poskrbimo zanj in zase.

ZAPELJIVI & OBSTOJNI

Lasje, krona našega obraza

Za dišeče in sijoče lase. Brez plastike in odpadne embalaže. Izdelek je 100 % naraven in okoljsko odgovoren. Dodajte vodo, da nastane svilnata pasta. Nanesite na lase in sperite z vodo. Uživajte v svežini.

NEŽEN & HRANLJIV

Balzam za dušo

… in svilnato mehke lase. Balzam je okolju prijazen, ne vsebuje mikroplastike in ni shranjen v plastični embalaži. Čaka vas v biorazgradljivem ovitku iz papirja, ki je opremljen s kompostabilnim tiskom. Je veganski, izdelan je brez testiranja na živalih. 

DIŠEČE & ČISTO

Telo, ki je tako čudovito in samo naše

Za sproščeno tuširanje in dolgotrajni občutek popolne čistoče po celem telesu. Vsebuje eterično olje poživljajoče limone in grenivke, ki prerodi telo in spodbudi čute.

NEGOVANE & UČINKOVITE

Roke, ki delajo dobro

Za popolno nego in čistočo rok s privlačnim izdelkom 123zero, ki je prijazen do kože in narave. Edinstven, prefinjen, iz 100 % naravnih in premium sestavin. Je preprost za uporabo in ima minimalen okoljski odtis.

[instagram-feed cols=3 imagepadding=2]
Quick links